Grow Up Business, online programma

Bouw jouw Futureproof bedrijf in 12 maanden!

Hey ONDERNEMER, SOLOPRENEUR en CONSULTANT

Klaar om jouw toekomstbestendige bedrijf te bouwen?

 • Ben jij al jaren aan het ondernemen en wil je een switch maken óf ben je een starter?
 • En wil je jouw kennis en ervaring in geldwaarde omzetten met continue groei in zicht?
 • En over jouw eigen vrijheid beslissen?

Grow Up Business is een praktisch online ondernemersprogramma, die jou als ondernemer helpt binnen 12 maanden een futureproof basis neer te zetten met behulp van praktische ondernemersinzichten. Door een stevig basisplan te maken en een duidelijk ondernemersconcept te ontwikkelen en deze in jouw business toe te passen, zul je mooie resultaten ervaren.

 

Meld je nu aan en volg het programma voor € 3.000,- in plaats van € 5.000,-.*

Start volgende groep: 27 maart 2023

* Termijnbetaling mogelijk (10 maandelijkse termijnen van € 350,-). Bedragen zijn exclusief btw.

Als ondernemer heb je een heel krachtige en invloedrijke positie en ben je van waarde voor andermans leven door positieve impact te maken. Ben je al in business, dan realiseer je de toegevoegde waarde van de ene op de andere dag! Als starter ben je niet langer een werknemer; je hebt gekozen voor het ervaren van de vrijheid die je als ondernemer hebt.

Je bent als ondernemer vrij om te kiezen wat je in je business doet, hoe én met wie. En je hebt de regie over jouw persoonlijke leven. Je bepaalt namelijk zelf wanneer je quality time met je gezin, familie of vrienden wilt hebben.

Je hebt de beslissing gemaakt om je bedrijf te veranderen of een nieuw bedrijf te starten. Je vraagt je af: “Wat heb ik gedaan?”

Een bedrijf runnen lijkt niet makkelijk te zijn en klanten aan je binden lijkt moeilijk en lastig, dat zie je terug in je omzet. Je voelt je wat gespannen en vraagt je af hoe jouw volgende salaris naar je toe komt. Het voelt alsof jouw klanten niet geïnteresseerd zijn in jouw dienst of product, want de groei van jouw bedrijf blijft uit!

Maar, ik heb goed nieuws, het kan anders!

Het 8 stappen Programma

Zie hieronder de 8 stappen van het Grow Up Business programma. Met gemiddeld 3 uur per week in de online Academy en de rest van de tijd binnen jouw business ben je binnen 12 maanden klaargestoomd voor jouw toekomstbestendige bedrijf.

De 8 stappen

DUMMY
Stap 1 – Kick-off Live programma

Tijdens deze dag gaan we live kennismaken met elkaar, in een workshop aan de slag, nieuwe potentiële business partners zoeken en de eerste praktijk stap zetten richting jouw toekomstbestendig bedrijf. Je gaat het écht doen. No turning back!

Stap 2 – Mind mapping cursus

We gaan eerst ruimte in je hoofd creëren door doelbewust en professioneel te mindmappen. Samen op niveau jouw toekomstbestendig bedrijf ontwikkelen. In enkele weken gaan we 7 pijlers verdiepen die je verder in dit programma gaan helpen sneller en concreter aan jouw bedrijf te werken.

Stap 3 – Realistische Goalsetting cursus

Met de bevindingen die je hebt ontdekt tijdens de mindmapping gaan we gericht jouw doelen stellen om jouw bedrijf te gaan ontwikkelen. And, you stick to it!
Je gaat je primaire en secundaire doelen duidelijk in kaart brengen en zo stap voor stap resultaten zien door echt te doen wat je van plan bent!

Stap 4 – Word een succesvolle ondernemer – cursus

Je gaat jouw toekomstbestendig business plan uitgebreid schrijven. We gaan diep naar binnen en beschrijven je; motivatie, visie, missie, doelgroep, product/dienst, unieke waardepropositie/USP verwoorden, merk blauwdruk opmaken, jouw eerste of vernieuwde logo maken, jouw basis voor marketing, testimonial pagina maken, aandacht voor sociale media, basis salesstrategie neerzetten: hoe bestaande klanten contacten, netwerken, hoe leads genereren, hoe makkelijk relaties onderhouden, je bedrijfsnaam en url kiezen, je financiële planning en niet te vergeten de tools om je bedrijf te laten groeien.

Stap 5 – Terugkomdag

Op deze dag ga je professioneel jouw bedrijf (leren) presenteren. Dit is de dag dat je ‘on stage bent’. Je bedrijfspresentatie wordt opgenomen en in onze community gepubliceerd om je netwerk uit te breiden maar vooral om je potentiële leads te laten weten dat jij er bent. Er is ook een fotograaf die het beste potret van jou gaat maken om meer impact te maken. Op deze dag ga je écht All-in!

Stap 6 – Online Q&A en bonuscursussen

Bonus cursussen is een must. Dit zijn de cursussen die we op jouw behoefte gaan inzetten. Jij mag in ons programma vanaf het begin aangeven wat je nog mist in jouw eigen proces. Je vragen bespreken wij in de Q&A en gaan het verdiepen in een begrijpelijke cursus zodat jij verder kan werken aan jouw toekomstbestendig bedrijf en groeien.

Stap 7 – Actieve root-maanden en Kick-out

Je gaat gedurende minimaal 5 maanden aan de slag in en aan jouw business ‘on your own’. Je krijgt een aantal nazorg afspraken en ronden af met jouw certificaat in de laatste maand. Je bent klaar voor de volgende stap: GROWth! 

Stap 8 – Nazorg - We have your back!

Na 12 maanden is het niet afgelopen. Jij bent nog volop in je groei. Daarom hebben we nazorg gesprekken die je kan inplannen. En wij blijven samen werken aan de groei van jouw bedrijf!

My story

Vanaf jonge leeftijd ben ik meerdere eigen bedrijven gestart, soms spontaan en uit nood om inkomen te genereren maar dan zonder een lening af te sluiten bij een bank.
Ben je nieuwsgierig vanuit welke ervaring ik mijn kennis met ondernemers deel?

Op Curaçao verkocht ik zelfgemaakte lekkere Antilliaanse hapjes, ik heb een beauty & haarsalon gerund, ik was consultant binnen het sociaal domein en ik coachte moeders in mijn coaching- en trainingsbedrijf Business Mom International. En nu? Heb ik sinds een aantal jaren een consultancy bedrijf, gericht op een grotere groep (startende) ondernemers onder de naam, Ichel Cecilia .com Consultancy.

Bijna alle business ben ik gestart met een 4-cijferig salaris. In eerste instantie waren niet al mijn ondernemingsinitiatieven een groot succes. Hoefde ook niet, want die waren juist bedoeld om mij nog meer te wijzen op de praktische kennis en inzichten die ik nodig had als ondernemer.

Ik heb echt wel moeilijke tijden gekend, maar ik heb daardoor wél geleerd op welke manieren het wel werkt!

Op een dag na de zoveelste crisis, stelde ik mezelf de vraag:  “Hoe kan ik anderen helpen om succesvol te zijn in hun leven en business en hoe kan ik dit in mijn eigen onderneming toepasbaar maken.” Deze vraag en het antwoord daarop heeft mijn persoonlijke leven én business compleet veranderd.

Door strategisch te gaan werken zag ik mijn business groeien, zo ook mijn toenmalige salaris van 4 cijfers, naar een omzet van 5 tot zelfs 7 cijfers.

De afgelopen 20 jaar heb ik al mijn kennis en levenservaring in een praktijkgerichte ondernemersmethodiek vertaald. Dit is een master ontwikkeling die ik al met veel ondernemers, zzp’ers en consultants heb mogen delen.

Als mijn story jou enthousiast maakt, dan weet je dus dat je als ervaren ondernemer het roer kunt omgooien en weet je als starter dat je mijn fouten niet hoeft te maken. Er bestaat echt een manier van ondernemen die jou kan laten groeien.

DUMMY
Ben je nieuwsgierig vanuit welke ervaring ik mijn kennis met ondernemers deel?

Op Curaçao verkocht ik zelfgemaakte lekkere Antilliaanse hapjes, ik heb een beauty & haarsalon gerund, ik was consultant binnen het sociaal domein en ik coachte moeders in mijn coaching- en trainingsbedrijf Business Mom International. En nu? Heb ik sinds een aantal jaren een consultancy bedrijf, gericht op (startende) een grotere groep ondernemers onder de naam, Ichel Cecilia .com Consultancy.

Bijna alle business ben ik gestart met een 4-cijferig salaris. In eerste instantie was Niet al mijn ondernemingsinitiatieven een groot succes. Hoefde ook niet want die waren juist bedoeld om mij nog meer van de praktische kennis en inzichten had die ik nodig had als ondernemer. Ik heb echt wel moeilijke tijden gekend, maar ik heb daardoor wél geleerd op welke manieren het wel werkt!

Op een dag na de zoveelste crisis, stelde ik mezelf de vraag:  “Hoe kan ik anderen helpen om succesvol te zijn in hun leven en business en hoe kan ik dit in mijn eigen onderneming toepasbaar maken.” Deze vraag en het antwoord daarop heeft mijn persoonlijke leven én business compleet veranderd.

Door strategisch te gaan werken zag ik mijn business groeien, zo ook mijn toenmalige salaris van 4 cijfers, naar een omzet van 5 tot zelfs 7 cijfers.

De afgelopen 20 jaar heb ik al mijn kennis en levenservaring in een praktijkgerichte ondernemersmethodiek vertaald. Dit is een master ontwikkeling die ik al met veel ondernemers, zzp’ers en consultants heb mogen delen.

Als mijn story jou enthousiast maakt, dan weet je dus dat je als ervaren ondernemer het roer kunt omgooien en weet je als starter dat je mijn builen niet hoeft te vallen. Er bestaat echt een manier van ondernemen die jou kan laten groeien.

Wat zeggen anderen over onze programma’s

“Prima coachingsessies, veel van geleerd. Twee enthousiaste coaches die het verhaal leuk vertellen, Werkt erg aanstekelijk.”

 

Gerda Willems

“Ik ben nog elke dag dankbaar dat dit traject op mijn pad is gekomen. Het is leerzaam en inspirerend, zowel door de coaching van Jeroen en Ichel als ook door het delen van kennis en ervaring met mededeelnemers tijdens de sessies. Absolute meerwaarde voor mij was de stage die je tijdens het traject mag doen. Kennis opdoen over Power BI is leuk, maar het in de praktijk brengen nog vele malen leuker. Mocht je twijfelen over deelname, neem van mij aan gewoon DOEN!”

Stef Bosgoed

“Als oud-deelnemer kan ik alleen maar zeggen dat je echt waar voor je geld krijg. In 10 weken krijg je op een prettige manier dat zetje in je rug wat je nodig hebt, inclusief een goed gevulde bagage aan kennis en inspiratie.”

Jack van der Coolwijk

Ondernemen is fun. Maar ondernemen is ook hard werken. Laten we wel wezen. Net zoals jij heb ik diverse ondernemers onder uit zien gaan. Dat raakt me telkens weer. Na een gesprek met deze ondernemers ontdekte ik wat het kernprobleem was. Geld. Maar is dat ook zo? Nee, het zit anders in elkaar. Het beëindigen van een onderneming is het resultaat van de vele ‘symptomen’ van het echte probleem.  

Ik heb veel zaken in mijn ondernemingen niet goed aangepakt. Geen geschreven plan van aanpak hebben om op terug te kunnen vallen en op te kunnen sturen was één van mijn valkuilen. Telkens weer vond ik opnieuw het wiel uit, ik had niet voldoende omzet om te kunnen (her)investeren en de steeds veranderende klantbehoefte(n) hielp ook niet mee.

Door deze ‘fouten’ te maken heb ik ervaring op gedaan. Heb ik de juiste en goede dingen mogen ontdekken, toepassen en (verder) ontwikkelen, waardoor ik groeiende resultaten blijf behalen en geloof en kracht heb om te blijven ondernemen in een toekomstbestendig bedrijf.

Met mijn beproefde methodiek, bestaande uit praktijkkennis, behaalde resultaten, stap-voor-stapmodellen en praktijkvoorbeelden, help ik ondernemers, solopreneurs en consultants om voorbereid te zijn op de vele uitdagingen die tijdens de ondernemersreis op het pad komen en de impasses te doorbreken, waardoor je meer klanten aan je verbindt, je jouw omzet laat groeien en een toekomstbestendig bedrijf neerzet.

Het online programma Grow Up Business is praktijkgericht en hierin ga je met gemak 6 maanden aan je bedrijf werken en direct in je bedrijf. Het programma bestaat uit 8 modules onderverdeeld in diverse lessen en activiteiten die jou stap voor stap meenemen in het proces van het bouwen van jouw toekomstbestendige bedrijf.

Wat zeggen anderen over onze programma’s

“Ik heb het GROW programma als een praktijkgerichte opleiding ervaren. Veel was herkenbaar en het is nuttig dat er de juiste aandacht aan werd gegeven. Voornamelijk de CANVAS is een goed handvat voor mij.”

Alwin Visser - Ondernemer

“Mijn focus is verbreed van inhoudelijke kennis op willen doen naar ook willen ondernemen met Power BI. Heb het gevoel opeens deelgenoot te zijn van een community. Ik ben ingestapt in het Grow programma als een stok achter de deur om echt de keuze te maken voor Power BI consultant, maar inmiddels voelt het meer als een magneet.”

Marc Smits - Ondernemer

“Ichel haalde me uit mijn comfortzone tijdens mijn coachingsessies. Ik had nooit gedacht dat ik 40% omzetgroei kon maken in minder dan 5 maanden. Ze is erg slim en heeft me goed geholpen. Ik kom snel weer terug. Op naar mijn volgende niveau!”
Rosa Almonte - Ondernemer

Tegen de tijd dat je ons Grow Up Business programma hebt afgerond, heb je waardevolle kennis in jouw bezit

 • Je kent jouw bedrijfsplan, niche en doelgroep die je in staat stellen een succesvol en toekomstbestendig solo-/duopreneurs bedrijf op te bouwen.
 • Binnen 6 maanden een realistisch toekomstbestendig businessplan opbouwen gericht op het groeien op eigen kracht en met eigen resources.
 • Een constant stijgende omzet van minimaal 20% per maand omdat je kan focussen op je product, ideale klant en inspelen op de beweeglijke markt en economie.

 

DUMMY
Nieuwsgierig hoe jouw leven gaat veranderen? Lees dan verder!
 • Na opzet van het fundament van je bedrijf kan je minimaal 40% meer groei per jaar in jouw business realiseren omdat je duidelijkheid hebt, een concept dat werkt en je weg naar succes versnelt.
 • Je kan jouw verkoopstrategie in de basisstappen duidelijk beschrijven met heldere acties voor de beste resultaten.
 • Je kunt jouw persoonlijke brand definiëren zodat je de juiste doelgroep aantrekt.
 • Je kunt jouw website met de opgedane kennis en social media presence verder ontwikkelen.
 • Je leert jouw klanten te vinden op de juiste kanalen, hun te converteren en je bedrijf te laten groeien.
 • Je leert makkelijk klantrelaties te onderhouden, je grenzen te bewaken en top of mind te blijven in jouw business.
 • Je krijgt kennis van diverse praktische tools die je faciliteren in je business.

Wat krijg je van ons

 • 6 maanden lang online cursussen volgen met uitvoeropdrachten
 • 6 maanden volledig in operatie in jouw business + live terugkomdagen
 • 10x Q&A groepssessie van 90 minuten
 • 24/7 toegang tot je leeromgeving
 • 12 maanden lang toegang tot ons programma
 • levenslang toegang tot de Academy platform en jouw eigen leeromgeving
 • een SMART-werkboek
 • toegang tot ons groeiende ondernemersnetwerk
 • en tal van andere handige goodies die jou helpen naar meer succes!

Het programma wordt gegeven in onze online Academy. We werken volgens ons eigen ontwikkelde praktische ondernemersmethode die blijvende resultaten geeft in onze eigen business en die van onze klanten.

Stel je voor

 • hoe jouw business er 3 maanden na de start van het programma uitziet
 • dat er dagelijks tientallen tevreden klanten tot je worden aangetrokken
 • hoe jouw betalende klanten graag jouw andere producten en diensten willen kopen,
 • dat je al na 6 maanden de behoefte van je klant kent en hierop gericht kan inspelen
 • hoe goed het voelt om jouw inkomensstress uit te bannen en jij meer vrijheid hebt voor je gezin en vrienden

“Wil je investeren in een realistisch ondernemersleven waar je op eigen kracht jouw bedrijf toch ziet groeien?”

Bouw dan jouw futureproof bedrijf met de vele extra’s

 • ontvang het Ichel Cecilia Consultancy journal
 • ‘Show up’ bij de Kick-off dag – Start met Pit!
 • 2 extra cursussen voor nog meer kennis en groei
 • een digitaal notitieblok
 • een voucher voor een 2-daagse workshop op locatie
 • groepssessies door experts passend bij jouw behoeften
 • Jouw ‘Show time’ in onze talkshows voor meer exposure
 • en uiteraard ontvang je jouw Grow Up Business certificaat van deelname

Meld je vandaag nog aan voor dit fantastische programma met levenslange toegang en betaal slechts € 3.000,- (i.p.v. € 5.000,- excl. btw)

Waarom tóch het Grow Up Business  programma volgen?

Door het programma te volgen voorkom je dat je …

 • geld over de balk gooit
 • weinig tot geen omzet binnenhaalt
 • weinig tot geen winst behaalt
 • tot einde der dagen lange werkdagen maakt
 • altijd afhankelijk van recruiters blijft
 • eeuwig blijft hangen bij één klant
 • je bedrijf- en omzetstrategie ziet falen door te weinig inzicht

Maar dit hoeft niet jouw realiteit te zijn of blijven …

Investeer een paar uur per week gedurende 12 maanden en gebruik de fast track om je toekomstbestendige bedrijf neer te zetten, je omzet te zien groeien en winst te behalen.

”Ik beloof jou dat als je dit programma start, je een geweldige ervaring gaat hebben. Je ontdekt de geheimen van het opbouwen van een toekomstbestendig bedrijf en je vindt jouw eigen pad naar vrijheid en geluk in jouw leven en business. Ik heb er zin in. Ik zie je snel!”
– Ichel –

Garanties

 • Je inzicht in ondernemerschap verandert naar moderne toekomstige maatstaven
 • Een blueprint voor het leven in handen die je tijdens alle fases van je ondernemerschap kan hergebruiken
 • Constante groei, meer vrije tijd en meer winst.

 

LET OP! Ondernemerschap is niet voor iedereen. Maar zoals je tot nu toe hebt kunnen lezen, zijn de meeste ondernemers erg enthousiast over wat mijn programma’s hen tot nu toe hebben gebracht. Je hebt niets te verliezen, maar alles te winnen.


* Termijnbetaling mogelijk (10 x € 350,- excl. btw).